Camping met Zwembad

Camping naam:

t hout

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

31-05-2016

Deze camping is:

20414 keer bekeken

Faciliteiten:

gedeeltelijk draadloos internet, snackbar, terras, croissanterie, binnenspeeltuin, overdekte buitenspeeltuin, buitenzwembad met glijbaan, sportveld, tafeltennistafel, speeltuin, airtrampoline, kinderboerderij, fietsverhuur, skelterverhuur, bolderkarverhuur, wasserette, oplaadpunt elektrische fietsen, sanitairgebouwen met afwasgelegenheid, wascabines, familiedouches, babyrooms, invalidentoilet, invalidendouche, camper servicestation, tent verhuur, bungalow

Camping Informatie

Camping t Hout
Op het drie provinciënpunt Groningen, Friesland, Drenthe ligt midden in de bossen en vlakbij het knusse dorpje Bakkeveen Molecaten camping ´t Hout. Voor kinderen is er een enorm aanbod aan binnen en buiten speelmogelijkheden. Voor liefhebbers van fietsen en wandelen heeft de Friese omgeving heel veel te bieden.


Buitenzwembaden

De camping beschikt over mooie kindvriendelijke zwembaden met glijbanen en speeltoestellen waar uw kinderen zich de hele vakantie kunnen vermaken.


Omgeving
De camping ligt niet alleen op het drie provinciënpunt maar ook in de Friese Wouden, een bijzonder nutuurgebied met een rijke historie en een veelzijdigheid aan bossen, heidevelden, duinverstuivingen en Friese meren. In de bossen kunt u heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden.

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Duerswaldmerwei 11

Plaats:

Bakkeveen

Postcode:

9243 KA

Provincie:

Friesland

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!