Camping met Zwembad

Camping naam:

Rondeweibos

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

18-04-2013

Deze camping is:

20065 keer bekeken

Faciliteiten:

Restaurant, Bar, Poolbiljart, Terras, Feestzaal, Snackcorner, Supermarkt, Verwarmd buitenzwembad met glijbaan en kinderbad, Tennisbanen, Sportveld, Jeu de boules-baan, Grote speeltuin, Fietsverhuur, kinderfietsen, kinderzitjes, skelters en bolderwagensverhuur, Draadloos internet, Recreatieprogramma, Sanitairgebouw met ruime douches, Wascabines, Privé sanitair, Familiedouche, Babyroom, Invaliden, Toilet en -douche, Ruime afwasgelegenheid en Chemisch toilet, Wasserette

Camping Informatie

Rondewijbos
Camping Rondeweibos, een gezellige gezinscamping op loopafstand van de zee en het strand, in een schitterend duingebied met een unieke flora en fauna. Via een mooi duinpad vanaf de camping staat u binnen een paar minuten met uw voeten op het strand. De zee is er rustig en voor (klein) kinderen ideaal om in te zwemen, spelen en pootjebaden. Terug op de camping, na een dagje strand, is het tijd voor een potje tennis, jeu de boules, een duik in het zwembad, of een drankje aan de bar.

 

Zwembad & Faciliteiten
Molecaten Park rondeweibos beschikt over vele faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad met glijbaan en kinderbad. Ook kunt u lekker luieren en zonnebaden op het strand, vliegeren en zandkastelen bouwen, zwemmen, surfen, zeilen, vissen en uitwaaien tijdens een stevige standwandeling

 

Rockanje
Voor een dag aan zee is het strand in Rockanje zeer geschikt voor families met kinderen. Dit komt vooral door de voor de kust gelegen zandbanken waardoor de zee hier erg rustig is en kinderen veilig aan de rand van het water kunnen spelen. De zuidwest kant is daarom speciaal ingericht voor kinderen en o.a. voorzien van speeltoestellen. De noordzijde is uitgegroeid tot een toplocatie voor diepzeeduikers.

 

Hellevoetsluis
Hellevoetsluis is een fraai oud vestingstadje aan het Haringvliet. In het verleden was Hellevoetsluis een belangrijke marinehaven. De haven en de vestingwerken zijn voor een deel in tact gebleven. Met name het droogdok van Jan Blanken herinnert aan de tijd dat Hellevoetsluis een belangrijke marinehaven was. Daarnaast beschikt Hellevoetsluis over een 6-tal schitterende havens.

 

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Schapengorsedijk 19

Plaats:

Rockanje

Postcode:

3235 LA

Provincie:

Zuid-Holland

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!