Camping met Zwembad

Camping naam:

Molengroet

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

14-07-2014

Deze camping is:

14034 keer bekeken

Faciliteiten:

Restaurant, Bar, Terras, Feestzaal, Winkeltje, Snackbar, Fietsen, Wandelen, Speeltuintjes verspreid over het park, Airtrampoline, Sportveldjes voor basket- en voetbal, Klimtoestel, Jeu des Boulesbaan, Tafeltennis, Kinderboerderij, Verwarmd openlucht zwembad met ligweide, Vissteiger, 10 ampère, aansluiting op het televisienet, aansluitpunt voor water en een waterafvoer.

Camping Informatie

Molengroet
In het warme hart van Noord-Holland, midden in het sprankelende waterrecreatiegebied Geestmerambacht vindt u chaletpark en 4-sterren camping DroomPark Molengroet. Op DroomPark Molengroet kunt u in alle rust lekker bijkomen. Volop genieten van de schitterende natuur en leuke dorpjes en steden in de directe omgeving. De stranden van Bergen en Egmond aan Zee bevinden zich op slechts 12 km afstand. Verder zijn er op het park voldoende faciliteiten zodat u zich geen seconde hoeft te vervelen. Tijdens schoolvakanties is er een professioneel recreatieteam aanwezig op het park met een programma voor jong en oud.

 

Ligging
DroomPark Molengroet is gelegen in Noord-Scharwoude, ten noorden van Alkmaar. In dit prachtige (water)recreatiegebied Geestmerambacht heeft u volop mogelijkheden tot actief vermaak. DroomPark Molengroet is ruim opgezet en de chalets zijn omgeven door een mooie tuin waar u heerlijk tot rust kunt komen.


Faciliteiten
Op DroomPark Molengroet is er van alles te doen. Van zwemmen in het meer tot zonnen op de zandstrandjes of ligweiden. Tijdens de schoolvakanties en in de weekenden van juni wordt er door het recreatieteam vele activiteiten georganiseerd; van knutselen, sporttoernooien, playback shows, bingos en nightgames tot kanoën en boogschieten. Voor de kleintjes zijn er diverse speeltoestellen verspreid op DroomPark Molengroet .


Eten en drinken
Op DroomPark Molengroet is een restaurant aanwezig met terras. Hier kunt u genieten van uiteenlopende verassende gerechten. Van een luxe diner tot snelle hap, er is voor ieder wat wils. In het café-gedeelte van het restaurant kunt u heerlijk ontspannen met een borrel.


Omgeving
Vanaf DroomPark de Molengroet bereikt u gemakkelijk de steden Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen. Een bezoek aan het Noordzeestrand (12 km), de duinen en de bossen met plaatsen als Schoorl, Bergen en Egmond behoren ook zeker tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Molengroet 1

Plaats:

Noord-Scharwoude

Postcode:

1723 PX

Provincie:

Noord-Holland

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!