Camping met Zwembad

Camping naam:

It Wiid

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

27-03-2019

Deze camping is:

4418 keer bekeken

Faciliteiten:

supermarkt, eetcafé, recreatieteam, draadloos internet, bootverhuur, zeilcursussen, fietsverhuur, 3 jachthavens, zwembad, glijbaan, kinderbad, grote speeltuin, tafeltennistafels, tennisbaan, volleybalveld, basketbalveld, voetbalveld, luxe toiletgebouwen, babywasruimte, vakantiehuizen, stacaravans

Camping Informatie

Camping It Wiid
Te midden van Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland ligt camping It Wiid. Het terrein is 28 hectare groot en beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water.


Zwemmen
Camping It Wiid beschikt over een buitenbad met kinderbad. Het zwembadwater wordt verwarmd door zonne-energie. De temperatuur varieert van 23 tot 26 graden.  Er is een superlange (65 meter) glijbaan en een kinderwaterspeeltuin voor de kleintjes.


Omgeving
De camping is gelegen midden in natuurgebied de Alde Feanen. Dit gebied is sinds februari 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland. De Alde Feanen is 2187 hectare groot. Het gebied heeft de status van Nationaal Park gekregen omdat het zo waardevol is en bescherming verdient.

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Koaidyk 10

Plaats:

Eernewoude

Postcode:

9264 TP

Provincie:

Friesland

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!