Camping met Zwembad

Camping naam:

Hooge Veluwe

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

14-07-2014

Deze camping is:

20342 keer bekeken

Faciliteiten:

Restaurant, Snackbar, Winkeltje, Sanitairgebouw, Wasserette, Camperservice, Recreatie, Draadloos internet, Speeltuintjes, Binnen Zwembad, Openlucht Zwembad, Kinderzwembad, Wellnessruimte, Fitness ruimte, Multifunctioneel sportveld, en meer

Camping Informatie

Hooge Veluwe
DroomPark Hooge Veluwe middenin de bossen, pal tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe, op nog geen drie kilometer van Burgers Zoo. Ook Het Openluchtmuseum is vlakbij en binnen twintig minuten bent u in het bruisende centrum van Arnhem.
Het leuke van DroomPark Hooge Veluwe is dat op en rond dit park van alles te zien en te doen is. Fietsen of wandelen, sporten, zwemmen, een dagje winkelen, terrasje pakken, heerlijk uit eten …of gewoon lekker niets doen.

 

Ligging
DroomPark Hooge Veluwe ligt ca. 10km ten noorden van Arnhem, midden in de bossen en pal tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

 

Faciliteiten
Waterratten komen tijdens hun verblijf op DroomPark Hooge Veluwe het hele jaar door aan hun trekken. Het park beschikt zowel over een binnen- als een buitenzwembad. Tevens is er volop ruimte op te ravotten. Op het multifunctionele sportveld is voetballen, handballen, volleyballen en hockeyen mogelijk.

 

Eten en drinken
DroomPark Hooge Veluwe beschikt over een sfeervol ingericht restaurant, Het Boshuis, waar u zowel van à la carte diner als een eenvoudigere lunch kunt genieten. Ook een snackbar is aanwezig.

 

Omgeving
In de omgeving van DroomPark Hooge Veluwe zult u zich geen moment vervelen. Er zijn vele fiets- en wandeltochten mogelijk door het uitgestrekte natuurgebied. En kijk er niet van op als u een ree, hert of wild zwijn onderweg tegenkomt! Op 3km afstand vindt u Burgers Zoo en het Openlucht museum, welke zeker een bezoek waard zijn. Voor een dagje winkelen kunt u prima in Arnhem terecht. U vindt er brede winkelstraten met de bekende winkelketens en ook steegjes met kleinere boetieks.

 

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Koningsweg 14

Plaats:

Arnhem

Postcode:

6816 TC

Provincie:

Gelderland

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!