Camping met Zwembad

Camping naam:

De koerberg

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

18-04-2013

Deze camping is:

14600 keer bekeken

Faciliteiten:

Snackbar, ’t winkeltje voor uw verse broodjes en de krant, Bar & bowling, Voetbalkuil, Speeltuin, Verwarmd buitenzwembad, Recreatieprogramma, Sanitairgebouw met toiletten, Douches, Wascabines, Afwasgelegenheid en Chemisch Toilet, Wasserette

Camping Informatie

De Koerberg
Camping en bungalowpark De Koerberg op De Veluwe, met kampeerplaatsen bungalows, trekkershutten en vaste staanplaatsen, is in het voorjaar van 2010 overgenomen door molecaten. De ligging van De Koerberg is fantastisch. Het aangrenzende Zwolse bos, het prachtige heideveld en de Veluwe zijn dé grote trekpleisters. Tijdens de warme zomerdagen biedt het zwembad op het park of het nabij gelegen Heerderstrand voor verkoeling en waterpret!

 

Op en top genieten in het Veluwse bos
Fietsen, wandelen, leuke stadjes bezoeken, zwemmen op de camping/bungalowpark of bij het Heerderstrand, meedoen met de animatie of juist lekker luieren voor uw tent, trekkershut of stacaravan… dat is vakantie op De Koerberg.

 

Natuuractiviteiten
Molecaten Park De Koerberg ligt aan het Zwolse bos. Een prachtig natuurgebied met bos en heide binnen de grenzen van de Veluwe. Wandelaars, fietsers, fotografie liefhebbers… iedereen komt hier aan zijn trekken. Een paar kilometer verder ligt natuurgebied de Renderklippen en de Dellen met de schaapskooi. Hoe Hollands, typisch Veluwe wilt u het hebben?

 

Bowling
Vernieuwde Bowling op De Koerberg geopend! Met een gezellig ingerichte bar, elk weekend Magic Bowling en vele nieuwe bowlingarrangementen.

Ook hebben wij verschillende recreatie en animatieprogramma's voor het hele gezin.

 

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Koerbergseweg 4

Plaats:

Heerde

Postcode:

8181 LL

Provincie:

Gelderland

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!