Camping met Zwembad

Camping naam:

De Noetselerberg

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

07-02-2013

Deze camping is:

8585 keer bekeken

Faciliteiten:

Subtropisch binnenbad met waterglijbaan, Buitenbad, Snackbar, Campingwinkel, Bistro, Afhaalpizza, Receptie, Camping ligt aan fietsknopenpunt, Overdekte speeltuin, Overdekt theater (nieuw in 2010!) Op vele velden een speeltuin, Modern en luxe sanitair, 3 gebouwen, 1 voorzien van invalidentoilet en douche, 2 voorzien van kindersanitair. Douchen en warm water is gratis. De gebouwen hebben allemaal een magnetron, Elke plek is voorzien van 10 A, Water, Vuilwaterafvoer, Kabeltv, Draadloos Internet, 11 stacaravans (5 persoons) in de verhuur, 1 vakantie boerderij in de verhuur (8 persoons), 6 basis trekkershutten in de verhuur, Fiets- en skelterverhuur, Elke ochtend warme broodjes verkrijgbaar, Tafeltennistafels, Volleybalveld, Voetbalveld.

Camping Informatie

De Noetselerberg
Camping de Noetselerberg is gelegen aan de voet van het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug. Een gebied waar u schitterende fiets- en wandeltochten kunt houden. Voor kinderen is er een speciale speelbosroute.
Een bijkomend voordeel is dat de camping op loopafstand ligt van Nijverdal dat een mooi winkelcentrum heeft om even doorheen te dwalen.

 

Zwemmen
Het subtropisch binnenzwembad is in 2010 geopend van 2 april tot 30 oktober.
ons grote bad is 1.20 diep, oplopend tot 1.40. Het bad met de piratenboot is 80 cm diep en we hebben echte spartelbadjes voor de allerkleinsten.
Het buitenbad is open vanaf de meivakantie tot 1 september.

 

Speelplezier
Op de camping zijn verschillende speelgelegenheden aanwezig. Zo is er een overdekte speeltuin, een speeltuin vooraan op het campingterrein en er zijn op veel velden speeltuintjes aanwezig. Ook zijn er tafeltennistafels, een volleybalveld en een voetbalveld te vinden op de camping. Voor de mensen die graag een balletje werpen is er tevens een jeu de boulesbaan aanwezig.

 

Horeca
Op de camping beschikken wij over een kleine campingwinkel waar u iedere ochtend warme broodjes kunt kopen. Verder is er een snackbar aanwezig voor de snelle hap en een bistro waar u heerlijk kunt dineren. Voor meer informatie over Bistro de Oale Stè kunt u kijken onder het kopje 'Eten en drinken'

 

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Holterweg 116

Plaats:

Nijverdal

Postcode:

7441DK

Provincie:

Overijssel

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!