Camping met Zwembad

Camping naam:

De Lemeler Esch

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

10-07-2019

Deze camping is:

20748 keer bekeken

Faciliteiten:

Mini markt, Fietsverhuur, Draadloos internet op de plaats, Draadloos internet centraal, In bosrijke omgeving, Kindersanitair met babywasgelegenheid, Mindervaliden sanitair, Wasserette, Stortplaats chemisch toilet, Snackbar, Restaurant, Afhaalpizza/meeneemmaaltijden, Openlucht zwembad, Openlucht kinderbad, Openlucht zwembad verwarmd, Openlucht kinderbad verwarmd, Natuurplaatsen, Basisplaatsen, Comfortplaatsen, Comfort+ plaatsen met privé-sanitair, Camperplaatsen, Tentbungalows, Trekkershutten, Stacaravans, Bungalows, Recreatieprogramma in schoolvakanties, Gezinnen met kinderen t/m 12 jaar, Recreatieruimte, Kindertheater, Speeltuinen, Sport- en speelvelden voor div. sporten, Jeu de boules, Tafeltennistafel(s), Vismogelijkheden

Camping Informatie

De Lemeler Esch
De Lemeler Esch heeft een unieke ligging aan de voet van de Lemelerberg. Vandaar ook de naam Lemeler Esch, wat staat voor een stuk land onderaan een heuvel of berg.
In 1960 is op het stuk land, dat vroeger een akker was, camping De Lemeler Esch begonnen.
Het is een middelgrote, maar erg ruimopgezette camping met toeristische kampeerplaatsen. Voor wie het kamperen te primitief is, biedt de camping ook kampeerbungalows, een blokhut, toercaravans of luxe bungalows.

In het hoogseizoen kunnen de kinderen zich op allerlei manieren vermaken bij de Lemeler Esch (zie kinderplezier), terwijl de ouders genieten van de rust en ruimte op de camping en in de bosrijke omgeving. In de vakantieperiodes worden activiteiten aangeboden voor jong en oud. Een belangrijk onderdeel is de Buitenlevendag voor het hele gezin.

 

Zwembad
Ons openlucht zwembad heeft een apart bad voor de hele kleintjes en kleuters. Voor diegene die al kunnen zwemmen is er een groter bad tot 1,30 meter diep. Beide baden worden verwarmd, als het kan met zonne-energie en anders met gewone verwarming. Er zijn glijbanen en een zonneweide.

 

Recreatie
Er lekker tussenuit naar een gezellige, rustige gezinscamping? Knutselen, meedoen in het kindertheater, een speurtocht met je vader en moeder, hutten bouwen of luisteren naar een spannend verhaal tijdens het verhalenvuur.. Tijdens de schoolvakanties is er veel te beleven en ontdekken bij camping De Lemeler Esch in het Vechtdal Overijssel.

 

50 Plus Kamperen
De Lemeler Esch is een werkelijk ideale camping voor uw vakantie. Want wij zijn een toplocatie met volop wandel en fietsvariatie.
Een groene, rustige en gezellige camping tegen de Lemeler - en Archemerberg aan gelegen. Midden in Overijssel, Vechtdal Overijssel en de Sallandse Heuvelrug. Op en top sanitair is er natuurlijk , heerlijk aangenaam verwarmd. U geniet op u zelf, maakt een praatje wanneer u dat wilt, fietst er op uit en kunt alle tijd nemen.
 

 

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Lelemerweg 16

Plaats:

Lemele

Postcode:

8148PC

Provincie:

Overijssel

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!