Camping met Zwembad

Camping naam:

De Bosgraaf

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

12-01-2015

Deze camping is:

29974 keer bekeken

Faciliteiten:

Supermarkt, Draadloos internet op de plaats, Kinderboerderij/dierenweide, In bosrijke omgeving, Kindersanitair met babywasgelegenheid, Vaatwasmachine, Stortplaats chemisch toilet, Café/bar, Snackbar, Restaurant, Afhaalpizza/meeneemmaaltijden, Openlucht zwembad verwarmd, Openlucht kinderbad verwarmd, Waterglijbaan, Basisplaatsen, Comfortplaatsen, Comfort+ plaatsen met privé-sanitair, Trekkershutten, Recreatieruimte, Speeltuinen, (Pool)biljart & speelautomaten, Jeu de boules, Tennisbaan/banen, Tafeltennistafel(s), Vismogelijkheden.

Camping Informatie

De Bosgraaf
Het is genieten van vrijheid. Op comfortcamping de Bosgraaf zijn daar alle elementen van comfort aan toegevoegd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen badkamer, direct op de kampeerplaats. Op meer dan 100 plaatsen vind je die privécabines. Ideaal voor kampeerders die prijs stellen op privacy en persoonlijke verzorging. Daarbij zijn alle plaatsen zeer royaal met erg veel ruimte rondom. Op geraffineerde wijze wordt de begroeiing in de hand gehouden zodat er volop keuze is in zon- en schaduwrijke plekken.

Zwembad
Het centrale punt van de camping is het openlucht zwembad. Weer of geen weer, het water is verwarmd! De 30 meter lange waterglijbaan staat garant voor urenlange waterpret. Het kleuterbad verrast de kleintjes keer op keer met waterstraaltjes, bubbels en watervalletjes.

De Veluwse Avondmarkt
Iedere donderdagavond in juli en augustus van 18.00 uur tot 21.15 uur worden diverse oude ambachten gedemonstreerd, zoals wolspinnen, klompenmaken, stoelmatten/bijenkorven vlechten, armelui´s kunst, wasdag, zeisharen en touwslaan. Ook kun je diverse streekgerechten proeven. Daarnaast zijn er ook enkele podiums, marktkramen en attracties.

Grootste Waterval van Nederland

In Loenen vindt u de grootste natuurlijke waterval van Nederland, waar het water een val van zo´n 15 meter maakt. De watervalspreng uit 1869 ontspringt in de bossen van het Schalter. De spreng bestaat uit twee delen, de Vrijenbergspreng en de Veldhuizerspreng, die ieder ongeveer zes kilometer lang zijn. Door de vele zijsprengen wordt er geleidelijk een brede beek gevormd. Met stuwbalken wordt het water op diverse plaatsen op peil gehouden. U vindt de waterval bij parkeerplaats Vrijenberg aan de grote weg van Loenen naar Beekbergen.

Puck & Polly
Er is er een recreatieteam aanwezig dat zowel voor kinderen als voor de jeugd allerlei activiteiten organiseert. Er is o.a. een groot sportveld, een buitenzwembad, een kindsclub, een disco, een bos en een kantine. In de bouwvak wordt er een grote tent op het sportveld gezet waar het recreatieteam de meeste activiteiten organiseert.

Bijna iedere avond om 18:45 lopen de kinderen en hun ouders in een grote stoet naar de tent waar Puck en Polly voor een grappige of spannende theatervoorstelling zorgen.

Op onze website kun je meer te weten komen over Camping De Bosgraaf!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Kanaal Zuid 4444

Plaats:

Lieren

Postcode:

7364CB

Provincie:

Gelderland

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!