Camping met Zwembad

Camping naam:

Bosbad Hoeven

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

18-04-2013

Deze camping is:

27704 keer bekeken

Faciliteiten:

Sfeervol Restaurant en Bar, Snackbar, Servicewinkeltje, Gratis bezorgservice AH ,Overdekt zwembad en Sport en Fitnesscenter, Waterpark Splesj, Grote Buitenspeeltuin, Visvijver, Roeiboten en Waterfietsen(gratis), Tennisbaan verhuur, Basketbalveld, Sportveld, Tafeltennis, Jeu de boules, Indoorspeeltuin Bubbels, Amusementshal, Fiets- en Skelterverhuur, Internetzuil en internet toegangspunt in het restaurant (tegen betaling), Recreatieprogramma, Twee luxe Sanitairgebouwen met vloerverwarming, Ruime binnendouches, Wascabines, Familiedouches, Babyrooms, Invalidentoilet en -douche, Ruime en verwarmde Afwasgelegenheid en Chemisch toilet, Camper verzorgingsstation

Camping Informatie

Bosbad Hoeven
In het bosrijke landelijke Brabant, tussen Breda en Roosendaal, ligt camping Bosbad Hoeven. Een fantastische camping met het spectaculaire waterpark Splesj en binnenspeeltuin Bubbels. Camping Bosbad Hoeven biedt de perfecte vakantie zowel voor wie kampeert met kinderen als voor wie houdt van het 'Bourgondische'dat Branbant te bieden heeft!

 

Waterpark Splesj
Op een zomerse dag hebben de kinderen én zelfs volwassenen de grootste ‘water’pret in Splesj! Hier roetsjt u  onbeperkt, zo vaak als u wilt, van spectaculaire glijbanen als de Super Crater, Sidewinder en Anaconda, duikt u van metershoge duikplanken in het duikbassin of zwemt u in het grote bad!

Voor de kleine kinderen is er een prachtig familiebad met Slot Hoevenstein, het Spetterkasteel en nog veel meer! Rondom de glijbanen en zwembaden vindt u een grote ligweide met volop picknickplaatsen waar u lekker bij kunt komen van alle doldwaze attracties.

Maar, er is nog meer! Maak een ritje in de 'Splesj Express', ga waterfietsen op de roeivijver of laat uw (klein)kinderen vrij in de hele grote speeltuin met draaimolens, glijbanen, airtrampoline, midgetgolf, overslagschommels en vele andere speeltoestellen!

Bij een dag zwemmen hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje. Hiervoor kunt u terecht bij de snackbar en kiosk direct aan de zwembaden. Voor een (kinder)menu, pizza, of lekkere pannenkoeken gaat u naar het restaurant De Archipel met een prachtig uitzicht over de roeivijver.

 

Binnenspeeltuin Bubbels
Is het een dagje minder weer, of even geen zin in zwemmen en plonsen? In binnenspeeltuin Bubbels op camping Bosbad Hoeven (niet gratis en voor kinderen t/m 12 jaar) beleven kinderen een superdag te midden van metershoge klimtorens met touwbruggen, kruipgangen, springkussens, glijbanen en vele andere uitdagende en veilige speelelementen. Speciaal voor de allerkleinsten is er een aparte peuterspeelhoek met eigen Bubbels-ballenbak.

Bij een dag spelen in de binnenspeeltuin van camping Bosbad Hoeven hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje. Hiervoor kunt u terecht op het indoorterras in Bubbels.

 

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Oude Antwerpsepostba

Plaats:

Hoeven

Postcode:

4741 SG

Provincie:

Brabant

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!