Camping met Zwembad

Camping naam:

Beerze Bulten

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

31-01-2017

Deze camping is:

5272 keer bekeken

Faciliteiten:

Zwembad, overdekt zwembad, indoor speeltuin, spa, wellness, fitness, grote speeltuin, animatie, theater, brasserie, supermarkt

Camping Informatie

Camping & Vakantiepark Beerze Bulten
Camping Beerze Bulten is een van de mooiste vijf sterren campings van Nederland in Overijssel en zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. De kampeerplaatsen op Beerze Bulten zijn extra ruim opgezet. Zo heb je veel privacy en alle luxe en comfort binnen handbereik dankzij de vele faciliteiten. Speeltuintjes en luxe sanitair zijn nooit ver weg.


Zwemparadijs
Het binnenbad met een Adventure Island biedt gegarandeerd waterpret, met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er twee spectaculaire glijbanen in het zwemparadijs waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je in de ruimte. De allerkleinsten hebben plezier op het zandstrandje en in de waterspeeltuin. Het peuterbad is versierd met verschillende speelmogelijkheden.

In de zomer kunt u ook heerlijk buiten zwemmen! Het verwarmde buitenzwembad heeft een grote driebaans glijbaan, een zonneweide, terras en ligstoelen.

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Kampweg 1

Plaats:

Beerze

Postcode:

7736 PK

Provincie:

Overijssel

Telefoonnummer:

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

E-mail adres:

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!